DESPRE SENSOYA

Suntem o firma specializata in producerea si distribuirea plantelor si florilor prezervate in Romania si in tarile invecinate.
Ne implicam activ in realizarea proiectelor clientilor nostri, prin realizarea unor proiecte realistice, care ii vor ajuta pe acestia sa faca alegerea cea mai buna.

Plantele si florile prezervate asigura un realism care intrece cu mult orice planta sau aranjament vegetal executat din plante artificiale.  Sunt utilizate de designerii din intreaga lume pentru decorarea marilor hoteluri si restaurante, centre comerciale, cluburi si cafenele, rezidente, etc. Va oferim urmatoarele servicii:

PREZERVARE LA COMANDA

Stabilizam copaci si plante decorative personalizate. Cream orice model de arbori, culoare sau inaltime – la dorinta clientului. Cream aranjamente florale unice.


CONSILIERE

Consilierii nostri, intotdeauna amabili si bine pregatiti, va vor da toate informatiile de care aveti nevoie, va vor sfatui si ghida pentru a face alegerea cea mai potrivita


LIVRAREA PRODUSELOR

Livram produsele prin intermediul serviciului de curierat rapid.


SERVICII DE INTRETINERE

Pentru a asigura durabilitatea produselor noastre pentru o perioada cat mai lunga, oferim servicii de intretinere a acestora. Frunzele si florile deteriorate din diverse motive, pot fi inlocuite. De asemenea, pot fi refacute la cerere aranjamentele care au suferit agresiuni externe.


INCHIRIERI

Pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra. sau a companiei dumneavoastra, pentru a crea o impresie cat mai placuta, inchiriem o mare varietate din produsele noastre. Tarifele sunt accesibile, iar succesul evenimentului este asigurat.