TRANDAFIR PREMIUM

Va rugam sa va autentificati pentru a vizualiza preturile en-gros. Contul meu

PREZERVAREA FLORILOR NATURALE

Florile prezervate sunt 100% naturale şi ecologice. Ele sunt obţinute printr-un proces unic de conservare, prin care un stabilizator inlocuieste seva plantelor sau florilor. Prin aceasta planta sau floarea stabilizata primeste o noua viata, isi va pastra prospeţimea naturală şi flexibilitatea, pentru vreme indelungată, fără a mai avea nevoie de alte îngrijiri speciale.

Plantele si florile astfel tratate nu au nevoie a fi amplasate in locuri luminoase, nu au nevoie de apa sau pamant, nu sunt  afectate de fum sau de schimbările bruste de temperatură.

Durata de viaţă a plantelor si florilor stabilizate este de mai mulţi ani.

MODUL DE PREZERVARE

Pentru a obţine un rezultat satisfăcător, florile si frunzele se recoltează atunci când au aspectul ideal. Cele mai frumoase dintre ele, sunt sortate şi trimise în camera de stabilizare unde există un micro-climat creat special pentru desfasurarea in bune conditii a acestui proces, care prezintă un echilibru perfect între factorii umiditate-lumină-căldură.
Plantele sunt asezate în niste tavi speciale prin care curge un amestec stabilizant care are in compoziţie glicerină, apă şi colorant alimentar. În timpul acestui proces seva plantelor se evaporă, iar noul lichid o înlocuieşte.

Procesul de inlocuire a sevei dureaza câteva zile La final, plantele sunt clătite şi suspendate pentru uscare timp de alte cateva zile într-o cameră special amenajată. Urmează o noua etapa, cea in care fiecare plantă este controlată şi curăţată de eventuale impuritaţi sau defecte.

BENEFICIILE FLORILOR STABILIZATE

In contextul in care toata lumea este foarte ocupata iar timpul pe care ar trebui sa il dedicam ingrijirii plantelor si florilor preferate lipseste aproape cu desavarsire, aceste plante prezervate devin un candidat serios, atunci cand se pune problema infrumusetarii oricarui interior.

Mai mult de atat, ele răman proaspete pentru o perioada indelungata si au aspect natural pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau condiţiile climatice.
Prin urmare, putem spune că o noua generaţie de plante işi face loc in viaţa noastră, plante care combină aspectul, flexibilitatea şi prospeţimea naturală cu artificialul. Prin amplasarea acestora in spatiul de lucru, in spatiile de recreere sau acasa, creaza o atmosfera placuta si relaxanta.

In plus prezinta o serie de avantaje deloc de neglijat:

- Nu trebuie sa le udam
- Nu este nevoie sa schimbam pamantul sau ghiveciul
- Nu necesită ingrasaminte
- Nu au nevoie de lumina naturala
- Volumul ramane constant de-a lungul timpului
- Aspectul este intotdeauna proaspat si natural
- Nu sunt afectate de fum, caldură, schimbari bruste de temperatură
- Sunt ideale pentru orice interior indiferent de destinatia acestuia

CONDIŢII DE UTILIZARE

Pentru menţinerea plantei prezervate in cele mai bune condiţii si asigurarea unei perioade prelungite de viaţa este important să se ţina cont de anumite cerinţe:

1. Sa nu fie expuse direct la acţiunea razelor solare
2. Sa nu intre in contact cu apa
3. Se recomanda a fi sterse de praf semestrial
4. Pentru stergerea prafului se va folosi o carpă moale uscată

Culori disponibile pentru trandafiri

trandafiri-culori

Mai multe informatii

Cod produs:   POT1300A
Diametru:   45 mm
Unitate vanzare:   Cutie (6 buc)