MUSCHI LICHENI - PALETA DE CULORI

Va rugam sa va autentificati pentru a vizualiza preturile en-gros. Contul meu

Muschi Licheni & Paleta de culori

Speciile de licheni sunt diverse, astfel încât ne putem bucura de mai multe modele dar şi culori deosebite, de la alb, până la cenuşiu, însă modelul cel mai des utilizat este Cladonia Stellaris, o combinaţie dintre ciuperci şi o algă, fapt care le conferă o rezistenţă deosebită, permiţându-le să crească atât pe sol, pe stânci, pe lemne sau chiar pe scoarţa copacilor.

Sunt 100% naturali, iar producţia începe în păduri, cu precădere în cele din zona nordică, din apropierea Cercului Arctic. Nu se pot cultiva, iar prezenţa lor semnifică faptul că aerul este extrem de pur. Aceştia sunt recoltaţi manual, cu o grijă foarte mare deoarece sunt fragili.

Ulterior, culorile naturale sunt accentuate cu ajutorul unor pigmenţi alimentari, non-toxici stabilizatori, astfel oferind posibilitatea specialiştilor din domeniul decoraţiunilor interioare şi arhitecţilor să îşi dea frâu liber imaginaţiei, lăsând natura să-şi revendice un colţişor al ei în spaţiul dorit.

Decorațiunile de interior cu mușchi licheni Prezervați sunt pufoase cu ajutorul carora se pot realiza modele, compoziţii, sau simboluri, datorită paletei de culori ce cuprinde pana la 15 de nuante cum ar fii: natural alb - cenusiu, verde Brocolli, verde Lime (May Green), kaki, galben, portocaliu, roz, rosu, grena (Burgundy), albastru, turquaz, lila (Lavanda), maro, negru, smarald.

Mai multe informatii

Cod produs:   POT1106A
Unitate vanzare:   500 gr